tag:blogger.com,1999:blog-162444914995022921.post2599171215471074781..comments2023-08-28T17:58:29.839+02:00Comments on Blog kulinarny z przepisami na Thermomix i nie tylko. : Chrupiący kurczak z czosnkiem wg Jamiego OliveraAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/12856504593881076815noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-162444914995022921.post-90495255610816642322012-04-22T00:32:40.587+02:002012-04-22T00:32:40.587+02:00Ja kurczakiem nie pogardzę, zwłaszcza w połączeniu...Ja kurczakiem nie pogardzę, zwłaszcza w połączeniu z pyszną panierką i czosnkiem...pysznie :)Arvénhttps://www.blogger.com/profile/11849785369507033630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-162444914995022921.post-74427692186861124072012-04-21T09:46:42.623+02:002012-04-21T09:46:42.623+02:00Jak najbardziej :) Zastanawiam się nad serem zółty...Jak najbardziej :) Zastanawiam się nad serem zółtym panierowanym wg tego przepisu, chętnie bym spróbowała. Ja nie jadam kokosa i zwykle zamieniam go na migdały a wieprzowinę na kurczaka :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12856504593881076815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-162444914995022921.post-78769162867525056322012-04-21T09:38:46.485+02:002012-04-21T09:38:46.485+02:00Nie jem mięsa , ale często przepisy z mięsem przek...Nie jem mięsa , ale często przepisy z mięsem przekształcam na wegetariańskie , bo przecież smak tworzą przyprawy i dodatki , prawda?<br />Miłego weekendu :)Cat-arzynahttps://www.blogger.com/profile/11725815975257482007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-162444914995022921.post-77721880946301147042012-04-21T08:45:17.187+02:002012-04-21T08:45:17.187+02:00Poprzednim razem piekłam i było dobre, także śmiał...Poprzednim razem piekłam i było dobre, także śmiało możesz próbować :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12856504593881076815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-162444914995022921.post-2305352253610641772012-04-21T08:42:44.243+02:002012-04-21T08:42:44.243+02:00Chyba upiękę, bo smażonego moja wątroba nie lubi:)...Chyba upiękę, bo smażonego moja wątroba nie lubi:)) Ciekawa opcja z tymi krakersami. Pozdrawiam:))Snowhttps://www.blogger.com/profile/08281929762053197656noreply@blogger.com